TARSUS BELEDİYESİ 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU’NU GERÇEKLEŞTİRECEK

TARSUS BELEDİYESİ 4. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRECEK

Tarsus Belediyesi ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı iş birliği ile Güvenli Yaşam konulu “İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu’nun dördüncüsünü 28 Aralık 2022 tarihinde çevrimiçi ortamda gerçekleştirecek.

Tarsus Belediyesi öncülüğünde, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile çevrimiçi ortamda 4. İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumu düzenlenecek. Sempozyumda içlerinde Bilim Kurulu üyesi ve bilim insanlarının da olduğu çok sayıda uzman sunum gerçekleştirecek. Ücretsiz ve herkese açık olarak gerçekleştirilecek olan sempozyumun açılış konuşmalarını Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı İş ve Meslek Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Naci Yıldız, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Ankara Ofisi Salih Gökçe Görgeç, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık yapacak. Sempozyum 28 Aralık 2022 tarihinde 08.30 ile 16.30 saatleri arasında çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek.

Kamu kurumlarından ve üniversitelerden alanında uzman kişilerin sunum gerçekleştirecekleri sempozyum 4 oturumdan oluşacak. Uzmanlar ‘Güvenli Yaşam’’ konusuna değinecek.

Sempozyuma katılmak için www.tarsus.bel.tr/sempozyum/ sayfasına giriş yapılması yeterli olacak. Ayrıca Tarsus Belediyesi www.tarsus.bel.tr web adresindeki sempozyum görseline tıklayarak giriş sağlanabilecek.

22.12.2022 16:16:01