FATİH / CUMHURİYET / YEŞİL / ŞEHİTLERTEPESİ / KAVAKLI MAHALLELERİ YAŞAM BOYU SPOR MERKEZLERİ

Tarsus Belediyesi yaşam boyu ve spor merkezlerinin sayılarını çoğaltmaya devam ediyor. 5 ayrı mahallede inşaatı devam eden yaşam boyu ve spor merkezleri ile bölgenin ihtiyaçları gideriliyor. Tarsuslulara verdikleri sözleri yerine getirmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, bölgenin ihtiyaçlarına göre çalışmaları yoğunlaştırdıklarını söyledi.

Proje Künyesi

1.     Kavaklı Mahallesi Yaşam Boyu Spor Merkezi
Kavaklı mahallemizde bulunan 379,50 m2 toplam inşaat alanı, toplam zemin oturumu alanı 338,0 m2 sahip betonarme bina. İşin süresi 150 gündür.

Şehitler Parkı Yaşam Boyu Spor Merkezi
Şehitler Tepesi mahallesinde bulunan Şehitler Parkı içerisine 309,33 m2 toplam inşaat alanlı betonarme bina yapılması. İşin süresi 150 gündür.

Proje Hakkında

Her bölgenin öncelikli hizmetlerini hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, 2017 yılının hizmetlerle dolu bir yıl olarak geçireceklerini belirterek, “Yoğun bir çalışma dönemi içindeyiz. Vatandaşlarımızın beklentilerini bölgenin ihtiyacına göre karşılıyoruz. Bütün çalışmalarımızı ayrım yapmadan hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Can, Fatih, Cumhuriyet, Yeşil, Şehitlertepesi ve Kavaklı Mahallelerinde Yaşam Boyu Spor Merkezlerinin inşaatlarının devam ettiğini söyledi. Başkan Can, “Fatih Mahallemizde, 1500 m2, Cumhuriyet Mahallemizde 3900 m2, Yeşil Mahallemizde 2300 m2, Şehitlertepesi Mahallemizde 2250 m2 ve Kavaklı Mahallemizde 2650 m2 alan içerisinde yaşam boyu spor merkezlerimizin inşaatları devam ediyor. Bir mahallemize hizmet götürürken, o bölgedeki insanlarımızın görüşlerini alıp, hayata geçiriyoruz. Sağlıklı yaşamın anahtarı olan yaşam boyu ve spor merkezlerimizi yaparak çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak sağlıyoruz. Bu tesislerimiz 7’den 77’ye, çocukluktan hayatın sonuna kadar insanlarımızın her zaman gelip bir şekilde vakitlerini değerlendireceği, spor yapabileceği, bir merkez halindedir. Yerel yönetim olarak gençlerimizin ve vatandaşlarımızın sağlıklı spor yapmaları ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için yaşam boyu ve spor merkezlerinin sayılarını çoğaltacağız. Şehrimizde yaşayan tüm Tarsuslular her şeyin en güzeline layıktır” ifadesini kullandı.