TARSUS BELEDİYESİ EKİPLERİ MAHALLELERDE BAHAR TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin her noktasında çeşitli alanlarda yürüttükleri çalışmaların yanı sıra, bahar temizliği çalışmalarına başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın her yere, her kesime eşit hizmet anlayışı çerçevesinde çalışmalar yürüten belediye ekipleri kentte temizlik çalışmalarının kapsamını genişletti.

Bu kapsamda, Temizlik İşleri ile Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, camilerin çevrelerinin köpüklü ve kokulu su ile yıkanması, camilerin iç kısımlarında detaylı temizlik ve halıların yıkanması, okullarda çevre düzenlemesi, ağaçların budanması ve temizleme çalışmaları ile birlikte şehrin çeşitli yerlerine gelişi güzel yerlere bırakılan molozların toplanması şeklinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalarının yanı sıra, ilçenin tüm mahallelerini kapsayan Bahar Temizliği çalışmasında, Şahin Mahallesinden başlayıp sırasıyla Yeşil, Girne, Bahçe, Barbaros ve Yunus Emre Mahallelerini temizledi. Yapılan çalışmalara mahallerin muhtarları refakat ederlerken vatandaşlarda ekiplerin yaptıkları çalışmaları takdir edip teşekkürlerini dile getiriyorlar.

Daha Temiz bir Tarsus için çalışma yürüten ekiplerin, belli program çerçevesinde periyodik olarak bu faaliyetleri devam ettireceğini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Sorumluluk alanımızda vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hiçbir aksaklığa meydan vermeden, çevre kirliğini ortadan kaldırıp, kentin güzelliğine güzellik katacak adımları atmayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı bir ortamda huzurlu bir şekilde yaşamaları için gereken her şeyi yapacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu kapsamda gecelerini gündüzlerine katarak özveriyle çalışmalar yürüten tüm ekiplerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

21.02.2020 13:13:39