TARSUS BELEDİYESİ, PERSONELLERİNE YÖNELİK EĞİTİM PROGRAMLARINA DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi’nde görev yapan personellerin vatandaşlara güler yüzlü ve daha iyi bir şekilde hizmet vermesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programları devam ediyor.

Tarsus Belediyesi ile Tarsus İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim programında, Hayat Boyu Öğrenme Merkezi görevlilerinden Psikolojik Danışman Yasin Yılmaz tarafından Belediye personellerine yönelik “Öfke Kontrolü ve İş Hayatında İletişim Eğitimi” verildi.

Belediye Tesislerinde bulunan Yeşil Salonda gerçekleştirilen “Öfke Kontrolü ve İş Hayatında İletişim Eğitiminde” Psikolojik Danışman Yasin Yılmaz, öfke ile mücadele yöntemleri konusunda belediye personelini bilgilendirdi.

Eğitimde; öfkenin tanımı, öfkeye yol açan nedenlerin neler olduğu, öfke kavramının insan davranışı üzerindeki etkileri anlatan Yılmaz; öfke ile baş etmede yapılması ve yapılmaması gereken davranışlar ve öfke kontrolü teknikleri anlattı. “Öfke duygusal bir tepkidir” diyen Yılmaz, öfke ile mücadelede özellikle empati ve etkili iletişimin önemine dikkat çekti.

21.02.2020 10:10:22