ULU CAMİ'DE ŞEHİTLERİMİZ VE HAYATLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU
Tarsus Kaymakamlığı ile Tarsus Belediyesi işbirliğinde Elazığ, Malatya ve Van’da meydana gelen doğal afetler sonucunda, hayatını kaybeden şehitlerimiz ve vatandaşlarımız için, Ulu Cami’de Mevlid-i Şerif okutuldu.

Cuma namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif ile birlikte, Elazığ, Malatya ve Van’da meydana gelen doğal afetler sonucunda hayatını kaybeden şehitlerimiz ve vatandaşlarımız için dualar edildi.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Elbir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Müftüsü Ali Can’ın da katıldığı Mevlid-i Şerif’in ardından kılınan Cuma Namazı çıkışında vatandaşlara pilav ve lokma tatlısı ikram edildi.

07.02.2020 15:15:49