TARSUS’TA “ÇÖP TAKSİ” HİZMETE GİRDİ
Tarsus Belediyesi’nde “Alo Çöp Taksi” uygulaması hizmete girdi.

7/24 KESİNTİSİZ HİZMET VERECEK

Tarsus belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp toplama konusunda yaşanan bazı sıkıntıların önüne geçebilmek için “Çöp taksi” uygulamasını hayata geçirdi. Haftanın 7 günü ve 24 saat boyunca kesintisiz hizmet sunacak olan “Alo çöp taksi” ile vatandaşların anlık istek ve şikâyetlerine daha hızlı cevap verilecek.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Bu uygulama ile sokaklarda biriken küçük hacimli çöpleri "Alo Çöp Taksi” ile toplayarak görüntü kirliliğinin önüne geçilecek.  Çöp taksi hizmetinden ihtiyaç halinde yaralanmak isteyen vatandaşlar Alo 153 numaralı telefondan ulaşabilecek. Verilen adrese en kısa zamanda ulaşarak çöpleri alacak ekipler, vatandaşın bildirdiği alanı tam anlamıyla temizleyecek.

“BOZDOĞAN; HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAK AMACINDAYIZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, hizmet kalitesinin arttırılması yönünde çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade ederek; “Vatandaşlarımız  “Alo Çöp Taksi” uygulaması ile birebir temizlik hizmeti alabilecekler.  Daha temiz bir Tarsus için temizlik işlerine önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek ve daha hızlı hizmet verebilmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. “Alo Çöp Taksi” kentimize hayırlı olsun” dedi.

HABERİN VİDEOSU;  https://we.tl/t-qL5ihvE08S

08.01.2020 13:13:40