BAŞKAN BOZDOĞAN, İLK NİKÂHINI KIYDI
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ilk nikâhını kıyarak,  Hasan Sarıkaya ile Kübra Söker ve Özhan Kıpçak ile Zeynep Gencer çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

31 Mart yerel yerel seçimlerinin ardından Tarsus Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, ilk nikâhını kıydı. Başkan Bozdoğan, hayatlarını birleştiren genç çiftlere aile birliğinin önemine değinerek, “Genç çiftimizin olduğu kadar ben de aynı heyecan ve mutluluk içerisindeyim. Çünkü benim de belediye başkanı olarak kıydığım ilk nikâh. Turgut Uyar’ın bir şiirinde acemilik efendimizdir der. Eğer bir acemiliğim olursa affola” ifadelerini kullandı.

Ardından Hasan Sarıkaya ile Kübra Söker ve Özhan Kıpçak ile Zeynep Gencer çiftlerinin nikâh akdini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan, genç çiftlere mutluluklar dileyerek, nikâh cüzdanını gelinlere verdi. Her iki törenin sonunda genç çiftlere birer altın takarak, fotoğraf çektirdi.

Video Link;

12.07.2019 13:13:24