BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN İŞÇİ KADINLARA 'ANNELER GÜNÜ' SÜRPRİZİ
 Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, sabahın erken saatlerinde tarlaya giden tarım işçisi kadınları ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

Başkan Dr. Haluk Bozdoğan' Anneler Günü' münasebetiyle kentin değişik bölgelerinde sabahın  erken saatlerinde tarlalara giden kadın işçileri ziyaret etti. İşçi kadınların Anneler Günü' nü kutlarken, Başkan Bozdoğan'a Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru da eşlik etti. İşçi annelere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Bozdoğan, onlarla bir süre sohbet etti.

Bozdoğan, burada işçi anneler yönelik., 'Hem anne hem de işçi olmak zor bir olay.  Kadın dostu bir belediye olacağımıza dair söz verdik. Elbette bunu söylerken istihdam sağlayan, üretken, birleştirici, şeffaf ve yeni nesil belediyeciliği her yerde anlattık. Kadınlarımızın çektiği sıkıntı ve sorunları iyi bilirim. Yapacağımız çalışmalarda kadınlara pozitif ayrıcalık tanıyacağız'

13.05.2019 11:11:40