GÜLŞEN VE MUSTAFA YILDIZDOĞAN 20 MART’TA BAHAR KONSERİNDE
 Tarsus Belediyesi 20 Mart’ta düzenleyeceği konserle bahara merhaba diyecek. Kırklarsırtında geçtiğimiz Aralık ayında hizmete açılan Atatürk Gösteri Merkezinde 20 Mart 2019 Çarşamba günü saat:18.30’da düzenlenecek konser’de pop müziğin sevilen sanatçılarından Gülşen ve Türkiyem şarkısıyla gönüllere taht kuran Mustafa Yıldızdoğan sahne alacak.

Baharı güzel bir konserle karşılayacaklarının altını çizen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “15 bin kişilik gösteri merkezimizde bahare güzel bir konserle hoş geldin diyeceğiz. Güzel bir sosyal etkinlik. İşimiz sadece yol yapmak park yapmak değildir. Vatandaşlarımıza moral ve huzur sağlayacak etkinlikler dede belediye olarak yer almak zorundayız. 20 Mart’taki tüm Gülşen ve Mustafa Yıldızdoğan konserine tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

19.03.2019 10:10:18