BELEDİYE PERSONELİNE ‘TÜRKİYE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ’
 Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ‘Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi’ kapsamında belediye personeline eğitim vererek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

2017 yılında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan işbirliği protokolü çerçevesinde başlatılan ‘Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi kapsamında Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmaları hizmet içi eğitim olarak belediye bünyesindeki bütün personellere anlattı.

Zabıta ekipleri daha önce ‘Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi’ kapsamında vatandaşlara 10 Bin el broşürü dağıtarak, 150 adet Vinili ilçenin değişik noktalarına asarak, bilgilendirme yapmıştı.

04.10.2018 14:14:51