VUSLAT HALI SAHA CUMA GÜNÜ AÇILIYOR
 Tarsus Belediyesi tarafından Akşemsettin Mahallesi’nde yaptırılan Vuslat Halı Saha, 4 Mayıs 2018 Cuma günü törenle hizmete açılıyor.

Halı saha yapmalarındaki sebebin gençleri sporla tanıştırıp, spora teşvik etmek olduğunu söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşacağını söyledi.

Yerel yönetim olarak, ayrım yapmadıklarını, hakkaniyeti uygulayarak, her vatandaşa, her mahallede eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Can, “Biz hizmetlerimizi mahalle sakinlerimizin istekleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Bu bölgenin ihtiyacı olan halı sahayı 4 Mayıs Cuma günü hizmete açıyoruz. Hizmet yapmak bizler için kolay. Lakin bizim için önemli olan şehrimizde huzurumuzun, kardeşliğimizin devam etmesidir. Bizim bütün mücadelemiz şehrimizdeki bütün vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamalarını sağlamak ve çocuklarımıza yaşanabilir  bir şehir bırakmaktır’’ şeklinde konuştu.

Başkan Can, 4 Mayıs 2018 Cuma günü saat 17.00’da Akşemsettin Mahallesi’nde hizmete açacakları Vuslat Halı Saha’nın açılışına bütün Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.

02.05.2018 15:15:40