TARSUS TİCARET BORSASI YÖNETİMİ VE MECLİSİ BAŞKAN CAN’I ZİYARET ETTİ
 BAŞKAN CAN, “ŞEHRİMİZDE GÜZEL BİR BİRLİKTELİK YAKALADIK”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’ta kurum ve kuruluşlarla güzel bir birliktelik yakaladıklarını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerden sonra güven tazeleyen Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve meclis üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret ettiler.

Başkan Can’dan her zaman yakın ilgi gördüklerini belirten Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, şenlik havasında bir seçim yaptıklarını söyledi.

Kaya, “Aynı kararlılıkla sizlerle birlikte Tarsusumuza katkı sunma garetinde olacağız. Sizlerle birlikte dayanışma içerisinde olacağız. Rabbim utandırmasın herşeyden önce. Taş üstüne taş koyan, kent için, ülke için bizler için sonsuz kıymetlidir. Gerek ekonomik anlamda, gerek sahada hepsi bizler için birer kahramandır. Umuyorum hayırlara vesile olacaktır inşallah temennimiz o yönde. Sizleri seviyoruz. Sizlerden yakın  ilgi gördük samimiyet gördük teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni yönetimi tebrik eden Belediye Başkanı Şevket Can, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Tarsus’ta huzurlu bir ortam sağladıklarını belirten Başkan Can, “Öncelikle hem yönetim kuruluna, hem sizlere Murat Kaya'ya da hayırlı uğurlu olsun diyorum. Gerçekten Ticaret Borsası olarak bu güne kadar 2014 yerel seçimlerinden sonra özellikle, sizlerle birlikte çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Tarsus’ta biz yerel yönetim olarak bütün sivil toplum kuruluşlarımızla oda ve dernek başkanlarımızla gerçekten güzel bir birlikteliğimiz var. Ben ümit ediyorum ki, bu birliktelik artarak devam edecek. Bu artarak devam eden birliktelik aynı zamanda şehrimize vatandaşımızdan işadamlarımıza  kadar, Tarsus’ta yaşayan bütün insanlarımıza hem hizmet olarak geri dönecek hem de huzur ve kardeşlik olarak geri döneceğine ümit ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaya, Başkan Can’a günün anısına bir tablo hediye etti.

18.04.2018 13:13:04