ŞEHİTLER TEPESİ YAŞAM BOYU SPOR MERKEZİ HİZMETE GİRİYOR
BAŞKAN CAN’DAN BİR VEFA ÖRNEĞİ DAHA; TESİSE ESKİ BAŞKANLARDAN VEYİS KEMAL ERDEM’İN ADI VERDİRDİ
 Tarsus Belediyesi tarafından Şehitlertepesi Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve belediye eski başkanlarından Veyis Kemal Erdem’in adı verilen Yaşam Boyu Spor Merkezi 23 Mart Cuma günü düzenlenecek törenle açılıyor.

Bir kez daha bir vefa örneği sergileyen Belediye Başkanı Şevket Can, saat 13.30 hizmete açılacak olan tesise bütün Tarsusluları davet etti.

“İşimiz hizmet” diyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bir tesisi daha hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Can, “Yaşam boyu spor merkezlerini önemsiyoruz. Mahallelerimizde açtığımız bu tesislerimizle sporun, hayatın belirli bir döneminde değil, bütün bir yaşam boyu devam ettirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu tesisimiz göreve geldiğimizden bu yana açtığımız hizmetlerin 33’ncüsü olacak. Tüm vatandaşlarımızı bu tesisimizin açılışında bizlerle beraber olmaya davet ediyorum” dedi.

Tesise Tarsus’a hizmet etmiş eski Belediye Başkanlarından Veyis Kemal Erdem’in adını verdiklerini ifade eden Başkan Can, “Bu tesisimize ilçemizde 1984-1989 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini üstlenerek bir dönem hizmet etmiş olan Veyis Kemal Erdem’in adını verdik. Bizim için ilçemize kim en küçük bir hizmette bulunmuşsa ve bulunuyorsa her türlü takdire şayandır ve değerlidir. Bu sebeple Veyis Kemal Erdem’e geçmişteki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

22.03.2018 13:13:09