TARSUS BELEDİYESİ’NDEN, ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPACAK ÖĞRENCİLERE REHBERLİK HİZMETİ
 Tarsus Belediyesi, üniversite tercihi yapacak öğrencilere, uzman rehber öğretmenler eşliğinde yardımcı olacak.

Tarsus Belediyesi Mehmet Bal Sergi Salonunda yapılacak olan tercih danışmanlığı, 26 Temmuz 2017 tarihine kadar sürecek.

Bütün öğrencilere başarılar dileyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, öğrencilerin emeklerinin boşa gitmemesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

Başkan Can, “Gençlerimizin gelecekteki hayatlarının en önemli dönüm noktalarından birisi olan üniversite tercihi çok önemli bir adımdır. 18-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında, Mehmet Bal Sergi Salonunda 09.00-17.00 saatleri arasında alanında uzman rehber öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimizin üniversite tercihlerini hep birlikte yapacağız. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Allah emeklerini zayi etmesin” dedi.

17.07.2017 12:12:38